FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEUL: EKSPLOZIJA U SJEVERNOJ KOREJI NIJE NUKLEARNA

SEUL, 12. rujna 2004. (Hina/AFP) - Prošlotjedna eksplozija uSjevernoj Koreji nije prouzročena prvim pokusom nuklearnog naoružanja,priopćio je u nedjelju ured južnokorejskog predsjednika RohMoo-hyuna.
SEUL, 12. rujna 2004. (Hina/AFP) - Prošlotjedna eksplozija u Sjevernoj Koreji nije prouzročena prvim pokusom nuklearnog naoružanja, priopćio je u nedjelju ured južnokorejskog predsjednika Roh Moo-hyuna.

"Informacije naše vlade za sada pokazuju da Sjeverna Koreja nije izvela nuklearni pokus", izjavio je glasnogovornik predsjedništva Kim Jong-Min. Glasnogovornik je ranije u nedjelju kazao da je vijest o visokom oblaku u obliku gljive iznad mjesta eksplozije, koju je prenijela južnokorejska agencija Yonhap, još uvijek samo glasina te da nema jasnih obavještajnih podataka o tome.

Južnokorejski ministar ujedinjenja Chung Dong-Young zadužen za međukorejske odnose, u nedjelju ujutro je rekao da je primio "nepotvrđeno izvješće o tragovima eksplozije u Sjevernoj Koreji", što je bila prva službena reakcija na izvješćivanja medija o eksploziji koja se dogodila prošlog četvrtka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙