FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEUL: RAZLOG PROŠLOTJEDNE EKSPLOZIJE-RADOVI NA HIDROCENTRALI

SEUL, 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Južnokorejska tajna služba usrijedu je izvijestila kako bi razlog prošlotjedne eksplozije što gaje navela Sjeverna Koreja - izgradnja brane za hidroelektranu - mogaobiti točan.
SEUL, 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Južnokorejska tajna služba u srijedu je izvijestila kako bi razlog prošlotjedne eksplozije što ga je navela Sjeverna Koreja - izgradnja brane za hidroelektranu - mogao biti točan.

Južnokorejska tajna služba obavijestila je parlament da su eksploziju koja je odjeknula prošli tjedan na granici s Kinom, uzrokovali radovi na izgradnji hidroelektrane u pokrajini Ryanggang, kako je ranije izvijestio Pyongyang.

"Moglo bi se raditi o eksploziji nastaloj pri radovima na hidroelektrani", izvijestila je južnokorejska agencija. Washington i Seul su odmah nakon eksplozije odbacili mogućnost nuklearnog pokusa.

Vlasti Sjeverne Koreje pristale su na to da se strani diplomati u Pyongyangu osobno uvjere u točnost informacije. Mjesto na kojemu se obavljaju radovi diplomati bi trebali posjetiti uskoro, a Seul očekuje i satelitske fotografije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙