FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: POČETAK PRIMJENE RIBOLOVNO-EKOLOŠKOG POJASA

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Od 3. listopada na Jadranu počinjeprimjena hrvatske zaštićenog ribolovno-ekološkog pojasa, najavljujetršćanski Il Piccolo i napominje kako se "zahvaljujući pritiscima kojesu zajednički činili Rim i Ljubljana" za ribare iz zemalja članicaEuropske unije, dakle i talijanske i slovenske, time neće ništapromijeniti.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Od 3. listopada na Jadranu počinje primjena hrvatske zaštićenog ribolovno-ekološkog pojasa, najavljuje tršćanski Il Piccolo i napominje kako se "zahvaljujući pritiscima koje su zajednički činili Rim i Ljubljana" za ribare iz zemalja članica Europske unije, dakle i talijanske i slovenske, time neće ništa promijeniti.

"Novi režim doista nije velika stvar jer će se odnositi samo na Srbiju i Crnu Goru", piše list i napominje kako je poznato da se kompromis koji je glede oprimjene zaštičenog ekološko-ribolovnog pojasa prihvatila hrvatska vlada desnog centra ni najmanje ne sviđa hrvatskim ribarima koji bi htjeli da se zaštićeni pojas primjeni i na države Europske unije.

"No Zagreb zna da je put prema euroatlantskim integracijama popločan i odricanjima i gorkim zalogajima. U suprotnom bi vrata Europe bila vječito zatvorena", zaključuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙