FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Hoću bolji posao!"

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Selectio/MojPosaopredstavila je danas drugo, prošireno izdanje knjige "Hoću boljiposao!-Vodič za inteligentnu promjenu radnog mjesta", koja nudikonkretne savjete svima koji traže prvo radno mjesto, ali i onima kojižele promijeniti posao ili ne znaju što napraviti da na sadašnjemposlu postignu dalji napredak.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Selectio/MojPosao predstavila je danas drugo, prošireno izdanje knjige "Hoću bolji posao!-Vodič za inteligentnu promjenu radnog mjesta", koja nudi konkretne savjete svima koji traže prvo radno mjesto, ali i onima koji žele promijeniti posao ili ne znaju što napraviti da na sadašnjem poslu postignu dalji napredak.

U knjizi, čiji su autori Vera Čubranić, Ivana Hunjet i Nenad Bakić, između ostaloga se nalaze savjeti iz radnog prava, rezultati niza istraživanja koji daju uvid u ono što hrvatski poslodavci danas traže, kao i primjeri ispravno sastavljenih životopisa.

Novost drugog izdanja su "Profili poslodavaca", putem kojih se 20-ak najboljih hrvatskih tvrtki obraća budućim zaposlenicima opisujući im njihove prilike za razvoj karijere, ali i znanja i vještine koje od njih očekuju.

Tu su i intervjui s uspješnim poslovnim ljudima koji govore o konkretnim primjerima izgradnje karijere u različitim djelatnostima.

Autori knjige su stručnjaci u tvrtki Selectio, jednoj od vodećih privatnih tvrtki za zapošljavanje u Hrvatskoj, koja je osnovala i prvu Internet stranicu za traženje posla "moj posao.net".

Knjiga je izdana u nakladi od tri tisuće primjeraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙