FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Karaoke kapitalizam"

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka izdavačka kuća "Differo"predstavila je danas hrvatsko izdanje knjige "Karaoke kapitalizam" ukojoj švedski autorski dvojac Jonas Ridderstrale i Kjella A. Nordstromuvjete života, poslovanja i opstanka u suvremenom svijetu uspoređuju skaraoke show-om, u kojemu je gotovo sve zadano, od melodije do teksta,a pobjednici su oni koji se svojom inovativnošću i originalnošćuizdvoje od ostalih.
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka izdavačka kuća "Differo" predstavila je danas hrvatsko izdanje knjige "Karaoke kapitalizam" u kojoj švedski autorski dvojac Jonas Ridderstrale i Kjella A. Nordstrom uvjete života, poslovanja i opstanka u suvremenom svijetu uspoređuju s karaoke show-om, u kojemu je gotovo sve zadano, od melodije do teksta, a pobjednici su oni koji se svojom inovativnošću i originalnošću izdvoje od ostalih.

"Karaoke kapitalizam" je svojevrsni nastavak prije dvije godine izdane knjige istih autora "Funky Business" koja je osim što je postala međunarodni bestseller prozvana i manifestom nove ekonomije.

I u novoj knjizi autori, inače profesori na štokholmskoj Školi za ekonomiju, svojim neobveznim i lakočitljivim stilom upozoravaju na razne ekonomske, ali i sociološko-psihološke te kulturološke posljedice sve prisutnije globalizacije suvremenog svijeta.

Naklada knjige "Karaoke kapitalizam" je dvije tisuće primjeraka.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙