FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - Za ponedjeljak, 27. rujna

ZAGREB, 26. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 27. rujna.
ZAGREB, 26. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 27. rujna.

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj Ralph Frank potpisat će Ugovor o znanstvenoj i tehnološkoj suradnji između hrvatske i američke vlade, (Vlada RH, Trg Sv. Marka 2, 11 sati).

RIJEKA - Potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetit će riječko brodogradilište "3. maj" gdje će s predsjednikom Uprave brodogradilišta Gvozdenom Rukavinom potpisati Ugovor o osposobljavanju 14 hrvatskih branitelja za zanimanja brodomonter i elektrozavarivač kroz Program stručnog osposobljavanja i zapošljavanja branitelja koje provodi MOBMS, (11 sati).

ZAGREB - U Županijskom sudu u Zagrebu počinje suđenje desetorici za otmicu sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca, (Velika dvorana, sudac Ivan Turudić, 9 sati).

PULA - Sastanak Vijeća jugoistočne Europe za civilno-vojno planiranja u kriznim situacijama na kojem će od 27. do 29. rujna sudjelovati izaslanstva službi civilne zaštite Albanije, BiH, Bugarske, Grčke, Makedonije, Moldavije, Rumunjske, Slovenije i Turske te SAD upriličuje Ministarstvo unutarnjih poslova RH, (Hotel Histria).

ZAGREB - Otvorenje izložbe iz Muzeja policije, u povodu Dana policije i blagdana Sv. Mihovila bit će u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova, (Savska 39, 11 sati).

SPLIT - Međunarodni simpozij "Petrarca i petrarkizam u hrvatskoj književnosti" otvorit će manifestaciju "Knjiga Mediterana", tjedan knjige mediteranske tematike, koja će se održavati u Splitu do 2. listopada. Simpozij o Petrarci počinje u 8 sati, a svečano otvorenje "Knjige Mediterana" bit će u 18,30 u palači Milesi.

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Dubravka Dadić

navečer: Jasna Nahtigal-Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙