FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: BAKOTA RAZGOVARAO S WATANABEOM

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu vanjskihposlova Gordan Bakota razgovarao je u Zagrebu s glavnim povjerenikomSvjetske izložbe EXPO 2005. veleposlanikom Taizom Watanabeom,priopćilo je u petak Ministarstvo vanjskih poslova.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Gordan Bakota razgovarao je u Zagrebu s glavnim povjerenikom Svjetske izložbe EXPO 2005. veleposlanikom Taizom Watanabeom, priopćilo je u petak Ministarstvo vanjskih poslova.

Watanabe je posjetio Zagreb u sklopu turneje po zemljama sudionicama Svjetske izložbe EXPO 2005. koja će se održati u gradu Aichi u Japanu, priopćeno je.

Japanski veleposlanik je istaknuo da je projekt hrvatskog paviljona impresivan, kao i tema "Kap vode - zrno soli", koja se izvrsno uklapa u glavnu temu Svjetske izložbe EXPO 2005., "Mudrost prirode".

Watanabe je naglasio važnost kulturne razmjene i pohvalio suradnju Hrvatske i grada Hekinana, domaćina Hrvatske tijekom Svjetske izložbe EXPO 2005., u kojem će se u sklopu Hrvatskog nacionalnog dana održati pomno pripremljen kulturni program u cilju predstavljanja hrvatske kulture i nastavka prijateljskih i kulturnih veza između dviju zemalja, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙