FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAD STAVILE NA "CRNU LISTU" SKUPINU ŠAMILA BASAJEVA

ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - Američka administracija stavila je na"crnu listu" skupinu Šamila Basajeva koja je preuzela odgovornost zanedavna rušenja dvaju ruskih zrakoplova i napad na školu u Beslanu,izjavio je u utorak za Interfax američki veleposlanik u RuskojFederaciji Alexander Vershbow.
ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - Američka administracija stavila je na "crnu listu" skupinu Šamila Basajeva koja je preuzela odgovornost za nedavna rušenja dvaju ruskih zrakoplova i napad na školu u Beslanu, izjavio je u utorak za Interfax američki veleposlanik u Ruskoj Federaciji Alexander Vershbow.

Na pitanje Interfaxa da komentira optužbe na račun američke administracije, koje su se pojavile u ruskim medijima i diplomaciji, a u kojima se navodi da SAD provode politiku dvostrukih mjerila na području borbe protiv terorizma, veleposlanik je među ostalim rekao da su SAD na razini administracije "poduzele i nastavit će poduzimati vrlo konkretne korake kako bi pomogle Rusiji u borbi protiv terorističke prijetnje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙