FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POLICIJSKA ZASJEDA U POLJU INDIJSKE KONOPLJE URODILA PLODOM

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Dvojica uzgajivača indijske konopljeuhićena su u policijskoj zasjedi na plantaži zasađenoj na nenaseljenomi teško dostupnom mjestu na području Zaprešića, izvijestila jepolicija koja je kod uhićenih pronašla 265 grama marihuane, 26 gramasjemenki indijske konoplje i oružje.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Dvojica uzgajivača indijske konoplje uhićena su u policijskoj zasjedi na plantaži zasađenoj na nenaseljenom i teško dostupnom mjestu na području Zaprešića, izvijestila je policija koja je kod uhićenih pronašla 265 grama marihuane, 26 grama sjemenki indijske konoplje i oružje.

Dvojica osumnjičenika, u dobi od 29 i 30 godina, uhićena su prekjučer oko 19 sati u Zdencima Brdovečkim u zasjedi koju je policija postavila u polju indijske konoplje. Osumnjičeni su do plantaže došli automobilom, a kada su otrgnuli nekoliko listova indijske konoplje policija ih je zaskočila. U njihovom automobilu je pronađeno oko osam grama sasušenih listova biljaka s plantaže na kojoj su zasadili 22 stabljike konoplje.

Policija je nakon toga u stanu 29-godišnjeg uhićenika pronašla 257 grama marihuane, oko devet grama sjemenki indijske konoplje i tri tablete ecstasya, dok je u stanu drugog osumnjičenika pronađena kutijica s tragovima marihuane, 17 grama sjemenki indijske konoplje i automatska puška s oko 500 metaka.

Dvojica osumnjičenika kazneno su prijavljena zbog zlouporabe opojnih droga, a stariji i zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Obojica su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙