FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SOROŠ INTENZIVIRA KAMPANJU PROTIV BUSHA

WASHINGTON, 28. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američki milijarder GeoregSoroš najavio je u utorak da će otići u dvanaestak američkih gradova iposlati dva milijuna letaka biračima, kako bi intenzivirao svojukampanju protiv predsjednika Georgea W. Busha i koncentrirao argumenteo iračkom neuspjehu.
WASHINGTON, 28. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američki milijarder Georeg Soroš najavio je u utorak da će otići u dvanaestak američkih gradova i poslati dva milijuna letaka biračima, kako bi intenzivirao svoju kampanju protiv predsjednika Georgea W. Busha i koncentrirao argumente o iračkom neuspjehu.

Pet tjedana prije američkih predsjedničkih izbora on je također najavio pokretanje internet stranice kampanje (www. GeorgeSoros.com) na kojoj će, kako je obećao, odgovoriti na pitanja neodlučnim biračima, a najavio je i da će kupiti reklamu na dvije stranice u tisku u srijedu.

"Prije svega želim opomenuti republikance koji bi glasali za Busha iz lojalnosti prema republikanskoj stranci", objasnio je Soroš na konferenciji za novinare u Washingtonu. "Želim se također obratiti poslovnim krugovima, posebice onima konzervativnim koje su razočarani politikom ove vlade", dodao je.

Soroš je naveo da namjerava potrošiti "između 2 i 3 milijuna dolara za tu kampanju".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙