FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokradena "Cenzura"- emisija TV Jadran

SPLIT, 27. rujna 2004. (Hina) - Tijekom vikenda iz prostorijaposlovnoga centra Brodosplita kojima se služi redakcija političkeemisije "Cenzura" lokalne TV Jadran ukradena je računalna itelevizijska oprema koja se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna,izvijestio je danas novinare urednik te emisije Eugen Jakovčić.
SPLIT, 27. rujna 2004. (Hina) - Tijekom vikenda iz prostorija poslovnoga centra Brodosplita kojima se služi redakcija političke emisije "Cenzura" lokalne TV Jadran ukradena je računalna i televizijska oprema koja se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, izvijestio je danas novinare urednik te emisije Eugen Jakovčić.

"Šteta je zapravo puno veća", ističe Jakovčić, "jer se u računalu nalazi cijela korespondencija s političarima, međunarodnim institucijama, donatorima i sponzorima emisije."

Odneseni su, također, fax, televizor, videorekorder, a čak i neke videokasete na kojima su arhivirane emisije od 1995. , od kada se "Cenzura" emitira, doznaje se od Jakovčića.

U zgradi u kojoj se nalazi redakcija trenutačno se obavljaju popravci, a inače je gotovo prazna, jer osim redakcije te emisije u njoj nema drugih korisnika.

Načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Nino Ćurić potvrdio je da je krađa prijavljena te da je očevid u tijeku.

"Cenzura", talk show informativno-političke naravi, emitira se na lokalnim televizijama od 1995. Najprije na ATV-u, a nakon gašenja te televizije, prošle godine, prelazi na TV Jadran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙