FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinska policija predala vlasniku ukradeni "landrover"

VARAŽDIN, 13. rujna 2004. (Hina) - Varaždinska policija predala jedanas vlasniku ukradeni "landrover", koji je u lipnju zatekla uilegalnu prijelazu državne granice u Dubravi Križovljanskoj.
VARAŽDIN, 13. rujna 2004. (Hina) - Varaždinska policija predala je danas vlasniku ukradeni "landrover", koji je u lipnju zatekla u ilegalnu prijelazu državne granice u Dubravi Križovljanskoj.

Vozilo marke "landrover" tip "rangerover" model "vogue", vrijedno oko 100.000 eura, preuzeo je u ime vlasnika, Francuza Yvesa Butaeyea, njegov opunomoćenik u varaždinskoj Policijskoj upravi u Varaždinu, priopćio je PU.

Policija je vozilo zatekla u ilegalnu ulasku u Hrvatsku 4. lipnja. Kako je pokazala policijska istraga, vozilo je ukradeno u Francuskoj 1. lipnja, a registarske su pločice kradljivci zamijenili njemačkima, koje su također bile evidentirane kao ukradene.

Varaždinska policija je za krađu osumnjičila 24-godišnjeg Z.J. i 27-godišnjeg Ž.T. (27). Oni su kazneno prijavljeni za tešku krađu, krivotvorenje isprava i izbjegavanje carinskog nadzora i sprovedeni su istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙