FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SESVETE: 24-GODIŠNJAK OSUMNJIČEN ZA BLUDNE RADNJE NAD MALOLJETNICAMA

ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija jučer je uhitila24-godišnjeg državljanina BiH zbog sumnje da je prije dva dana uSesvetama počinio bludne radnje nad 15-godišnjom djevojkom, a sumnjičiga se i da je ranije spolno općio s njezinom 14-godišnjom sestrom.
ZAGREB, 27. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija jučer je uhitila 24-godišnjeg državljanina BiH zbog sumnje da je prije dva dana u Sesvetama počinio bludne radnje nad 15-godišnjom djevojkom, a sumnjiči ga se i da je ranije spolno općio s njezinom 14-godišnjom sestrom.

Policija je danas izvijestila da je kriminalističkom obradom utvrđeno da je 15-godišnja djevojka u subotu oko 13 sati došla pred susjednu kuću u Sesvetama i 24-godišnjeg susjeda zamolila da joj posudi zdjelu.

No, on ju je tada uhvatio za ruke, ugurao u kuću te u spavaću sobu, srušio na ležaj i nasilno je počeo dirati rukama po tijelu.

Kako se duže vrijeme nije vraćala, njezina mlađa sestra i mlađi brat osumnjičenog krenuli su za njom i u kući zatekli 24-godišnjaka na počinjenju bludnih radnji te su pozvali policiju.

Policija ga je nakon kriminalističke obrade osumnjičila i da je tijekom ovoga mjeseca u istoj kući spolno općio s 14-godišnjom sestrom oštećene, nakon što ju je, ponudivši joj da će je iz kafića otpratiti do njezine kuće, odveo u svoju kuću i s njom spolno općio.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela bludne radnje i spolni odnošaj s djetetom (budući da mlađa sestra tada još nije navršila 14 godina pa se smatra djetetom) osumnjičeni je jučer priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

(Hina) xtr yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙