FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog kiše smanjena vidljivost

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - U kontinentalnom dijelu zemlje, kao iu sjeverozapadnom dijelu, te u Gorskom kotaru i djelomice na područjuKvarnera i Posavine kolnici su mokri i skliski, a vidljivost je zbogkiše smanjena, izvijestio je Hrvatski autoklub u 11 sati, pozivajućivozače na pozorniju vožnju.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - U kontinentalnom dijelu zemlje, kao i u sjeverozapadnom dijelu, te u Gorskom kotaru i djelomice na području Kvarnera i Posavine kolnici su mokri i skliski, a vidljivost je zbog kiše smanjena, izvijestio je Hrvatski autoklub u 11 sati, pozivajući vozače na pozorniju vožnju.

Na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice-čvora Oštrovica puše jak vjetar te promet teče usporeno. U preostalom dijelu zemlje promet teče redovno po suhim kolnicima i uz dobru vidljivost.

Na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi mogući su povremeni zastoji.

Na graničnom prijelazu Bajakovo na izlazu iz zemlje kolona teretnih vozila na prijelaz granice čeka satima. Pojačan je promet teretnih vozila i na Macelju na ulazu u zemlju. Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju redovno.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙