FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Gužve na zagrebačkoj zaobilaznici

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je srednjegustoće, a trenutačno su gužve duž Zagrebačke obilaznice dok seosobito sporo i u koloni vozi zbog radova na autocesti odJastrebarskog prema Karlovcu, izvijestio je večeras u 18,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je srednje gustoće, a trenutačno su gužve duž Zagrebačke obilaznice dok se osobito sporo i u koloni vozi zbog radova na autocesti od Jastrebarskog prema Karlovcu, izvijestio je večeras u 18,30 sati Hrvatski auto-klub.

HAK vozačima savjetuje da s autoceste izađu u Jastrebarskom i prema Karlovcu nastave starom Karlovačkom cestom. Kolona vozila počinje već prije izlaza za Jastrebarsko i proteže se do 35. kilometra, gdje radovi završavaju.

Na srednjem i dijelu sjevernog Jadrana puše jaka bura, zbog koje su od jutros za 1. skupinu vozila zatvoreni Paški i Krčki most, te dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena.

Jak bočni vjetar usporava promet između Kikovice i tunela Tuhobić na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, i na autocesti A1, Gornja Ploča-Maslenica, pa se od južnog portala tunela Sv. Rok do vijadukta Božići vozi uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Na graničnim prijelazima uglavnom nema zadržavanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙