FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARMITAGE: NE POSTOJE PLANOVI ZA DJELOMIČNE IRAČKE IZBORE

WASHINGTON, 24. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Irački izbori koji bi setrebali održati u siječnju trebali bi obuhvatiti cijelu zemlju, rekaoje u petak pomoćnik američkog državnog tajnika Richard Armitage,reagirajući na glasine da zbog nasilja izbori možda neće bitiprovedeni u svim iračkim regijama.
WASHINGTON, 24. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Irački izbori koji bi se trebali održati u siječnju trebali bi obuhvatiti cijelu zemlju, rekao je u petak pomoćnik američkog državnog tajnika Richard Armitage, reagirajući na glasine da zbog nasilja izbori možda neće biti provedeni u svim iračkim regijama.

Američki ministar obrane Donald Rumsfeld rekao je u četvrtak da u nekim nestabilnim dijelovima Iraka izbore možda neće biti moguće provesti.

"Mislim da ćemo imati slobodne i otvorene izbore, otvorene svim građanima", rekao je Armitage pred odborom Predstavničkog doma. "Moramo uložiti sve napore kako bismo došli u nemirna područja... Mislim da ćemo izbore imati u cijeloj zemlji", rekao je.

Armitage je naglasio kako ne zna ni za kakve planove o održavanju djelomičnih izbora koji ne bi obuhvatili nemirne dijelove Iraka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙