FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Metković uoči izbora - HDZ predstavio program

METKOVIĆ, 23. rujna 2004. (Hina) - Nositelj HDZ-ove liste naprijevremenim izborima u Metkoviću Ivan Barišić danas je u tom gradupredstavio predizborni program stranke u kojem se, po njemu, ističepodjela državne poljoprivredne zemlje, rješavanje sustava obrane odpoplava na desnoj strani Neretve i završetak kanalizacijske mreže ivodoopskrbnog sustava.
METKOVIĆ, 23. rujna 2004. (Hina) - Nositelj HDZ-ove liste na prijevremenim izborima u Metkoviću Ivan Barišić danas je u tom gradu predstavio predizborni program stranke u kojem se, po njemu, ističe podjela državne poljoprivredne zemlje, rješavanje sustava obrane od poplava na desnoj strani Neretve i završetak kanalizacijske mreže i vodoopskrbnog sustava.

HDZ će ustrajati u oživljavanju metkovske luke i gradnji gospodarskih zona, poticat će malo i srednje poduzetništvo, nastojati urediti odlagalište otpada na Dubravici, premjestiti trasu metkovske obilaznice i preurediti gimnazijske objekte u Metkoviću.

HDZ će u Metkoviću poticati stambenu gradnju i nastojati urediti mrtvačnicu, asfaltirati neasfaltirane ceste, posebno će se brinuti za održavanje spomenika knezu Domagoju u Vidu kod Metkovića te će nastaviti gradnju kanalizacije i riješti pitanje oborinskih voda. Kako je rekao Ivan Barišić, rješavat će i sva druga pitanja za opće dobro Metkovčana.

Izbori u Metkoviću održat će se 3. listopada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙