FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HEP: U SUBOTU SMANJENA SIGURNOST OPSKRBE STRUJOM

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska elektroprivreda (HEP)izvijestila je danas da bi zbog opsežnih i složenih radova naprilagođavanju visokonaponske mreže u subotu mogla biti smanjenasigurnost pogona elektroenergetskog sustava, posebice ujutro od 8 do 9sati.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Hrvatska elektroprivreda (HEP) izvijestila je danas da bi zbog opsežnih i složenih radova na prilagođavanju visokonaponske mreže u subotu mogla biti smanjena sigurnost pogona elektroenergetskog sustava, posebice ujutro od 8 do 9 sati.

U subotu, 25. rujna, od 8 do 17 sati, obavljat će se radovi na prilagođavanju visokonaponske mreže hrvatskog elektroenergetskog sustava, radi povezivanja razdvojenih dijelova europske elektroenergetske mreže, koje je planirano u prvoj polovici listopada ove godine.

Zbog opsega i složenosti radova u subotu će biti smanjena sigurnost pogona elektroenergetskog sustava, posebice ujutro u razdoblju od 8 do 9 sati, priopćeno je iz HEP-a.

Napominje se da je Hrvatska elektroprivreda poduzela sve potrebne mjere kako ne bi došlo do poremećaja u isporuci električne energije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙