FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZA RADNIČKA PITANJA ČOP ČEKA IZBORE U HOO-U

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) Naša je glavna zadaća potpisivanjeKolektivnog ugovara za sve zaposlenike u hrvatskom sportu, a tom poslućemo pristupiti odmah nakon izbora predsjednika Hrvatskog olimpijskogodbora izjavio je novi predsjednik Hrvatskog sindikata sporta JosipČop.
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) Naša je glavna zadaća potpisivanje Kolektivnog ugovara za sve zaposlenike u hrvatskom sportu, a tom poslu ćemo pristupiti odmah nakon izbora predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora izjavio je novi predsjednik Hrvatskog sindikata sporta Josip Čop.

Čop je jednoglasnom odlukom Izborne skupštine, održane u prostorijama HOO-a, izabran za predsjednika Hrvatskog sindikata sporta koji predstavlja gotovo sedam tisuća zaposlenih u klubovima, savezima i sportskim objektima diljem Hrvatske.

Novi sindikalni sportski čelnik istaknuti je sportski djelatnik i bivši poznati nogometaš i reprezentativac koji je igrao za Varteks, Dinamo, Zagreba i Hajduka te austrijske klubove Sturm iz Graza i Wildon iz Wildona.

Kao sportski dužnosnik Čop je bio glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza, Izvršni direktor Hrvatskog olimpijskog odbora, a kraće vrijeme i vršitelj dužnosti glavnog tajnika HOO-a, dok je sada na dužnosti direktora Ureda za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙