FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MATEŠA U KINI ZAGOVARA DONOŠENJE OLIMPIJSKOG PLAMENA U SPLIT

ZAGREB/PEKING, 21. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskogolimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša prenio je danas čelnicimaOrganizacijskog odbora Olimpijskih igara 2008. želju grada Splita dase olimpijska baklja, na putu od Grčke do Pekinga, zaustavi u gradupod Marjanom.
ZAGREB/PEKING, 21. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša prenio je danas čelnicima Organizacijskog odbora Olimpijskih igara 2008. želju grada Splita da se olimpijska baklja, na putu od Grčke do Pekinga, zaustavi u gradu pod Marjanom.

Mateša i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Romana Caput Jogunica nalaze se u višednevnom radnom posjetu Organizacijskom odboru Olimpijskih igara 2008. u Pekingu, u koji su doputovali na poziv kineske vlade i Kineskog olimpijskog odbora.

Domaćini su hrvatske sportske uglednike izvijestili o pripremama za, po broju izgrađenih borilišta, najopsežnije olimpijske igre, ali i o drugim već završenim objektima za prihvat sportaša, poslovnih partnera i gostiju "OI Peking 2008".

"Tradicionalno ljubaznim domaćinima izrazili smo spremnost za sve oblike suradnje kako bi hrvatskim sportašima, ali i našim sponzorima i poslovnim partnerima, osigurali najbolje moguće uvjete za pripreme i nastup na Olimpijskim igrama te boravak u Pekingu", rekao je Mateša koji će sutra posjetiti kinesku Državnu sportsku upravu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙