FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 23. rujna 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

RIM - Jedna žena (67) poginula je kada joj je u srijedu na glavu palo tri metra visoko raspelo u gradiću na jugu Italije, priopćila je policija. Raspelo, koje je stoljećima stajalo na glavnom trgu Sant Onofria, palo je na Maddalenu Camillo dok su radnici postavljali rasvjetu za godišnji vjerski festival.

BERLIN - Vlakovi na jednom njemačkom željezničkom pravcu stajali su četiri sata jer je strojovođa povukao kočnicu za slučaj opasnosti u strahu da se čovjek koji stoji kraj pruge možda želi ubiti, a on je samo brao kupine. Zaustavljeni su svi vlakovi i zatvorena pruga što je izazvalo lančanu reakciju zbog koje je 11 vlakova stajalo i do četiri i pol sata. Policija je u srijedu priopćila da je sedamdesetogodišnjak uočen kako se naginje nad tračnice u blizini Koelna, ali na kraju je ispalo da je samo tražio najbolje plodove.

LOS ANGELES - Glumac Billy Bob Thornton i njegova prijateljica objavili su u srijedu da su postali roditelji kćeri Belle. Connie Angland (39), kojoj je to prvo dijete, osjeća se dobro kao i novorođena beba. Billyju Bobu Thorntonu (49) to je četvrto dijete. On iza sebe ima nekoliko brakova, od kojih je u posljednjem bio s planetarno poznatom glumicom Angelinom Jolie od koje se, nakon burnog i kratkotrajnog zajedničkog života, razveo u svibnju 2003. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙