FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen projekt izgradnje Alkarskih dvora

SINJ, 21. rujna 2004. (Hina) - Završen je projekat izgradnje Alkarskihdvora, čiji je autor splitski arhitekt Ante Kuzmanić, dobivena jelokacijska a uskoro se očekuje i građevinska dozvola, te početakradova, doznaje se danas u Upravi Viteškog alkarskog društva.
SINJ, 21. rujna 2004. (Hina) - Završen je projekat izgradnje Alkarskih dvora, čiji je autor splitski arhitekt Ante Kuzmanić, dobivena je lokacijska a uskoro se očekuje i građevinska dozvola, te početak radova, doznaje se danas u Upravi Viteškog alkarskog društva.

Naime, Vladina Agencija za raspolaganje državnom imovinom Viteškom alkarskom društvu ustupila je i preostali dio bivšeg Vojnog doma u Sinju, pa je sada taj cijeli kompleks, ukupne površine 4.750 metara četvornih, u vlasništvu Viteškog alkarskog društva. Njegovom dogradnjom i uređenjem će se dobiti Alkarski dvori u središtu Sinja.

Provedba cijelog projekta koja će potrajati dvije godine, stajati će 25 milijuna kuna. Jednu trećinu novca osiguravaju Alkarsko društvo, Grad Sinj i Županija splitsko-dalmatinska, a ostalo se očekuje od države odnosno nadležnog ministarstva, doznajemo u Upravi Viteškog alkarskog društva, čiji su predstavnici već obavili prve razgovore s nadležnim institucijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙