FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Izbor vijesti za rubriku Svijet uzkavu:
ZAGREB, 12. rujna 2004. (Hina) - Izbor vijesti za rubriku Svijet uz kavu:

BERLIN - Berlin planira Potsdamer Platz, gdje se svake godine održava Berlinski filmski festival, pretvoriti u Bulevar zvijezda po uzoru na hollywoodski Walk of Fame (Šetalište slavnih). Na bulevaru bi bile postavljene zvijezde u čast filmskih i televizijskih glumaca i redatelja, živih i mrtvih. Među mnogima koji su uzeti u razmatranje je Marlene Dietrich, koja je rodom iz Berlina.

RIO DE JANEIRO - Poljski je umjetnik regrutirao tisuće brazilskih vojnika kako bi, pozirajući mu, tvorili živi portret pape Ivana Pavla Drugog. Poljski umjetnik Piotr Uklanski je pozvao 3.500 brazilskih vojnika da stoje u različitim formacijama kako bi načinili četiri mozaična portreta Pape koje je fotografirao helikopter leteći iznad Rio De Janeira. Uklanski je kazao da je izabrao Brazil za masivne portrete Svetog oca zbog opsežne rasne različitosti njegovih građana, što mu je omogućilo široku paletu boja.

SOPELANA - Oko 130 osoba, oba spola, koje su došli iz različitih dijelova svijeta, sudjelovale su u subotu u naturističkoj utrci u sklopu koje su gole pretrčale 5.000 metara u Sopelani (Baskija). Samo s leđnim brojem "tetoviranim" na tijelu sudionici utrke došli su iz Francuske, Velike Britanije ali i Japana i Perua te su istrčali utrku, 6. po redu, na plaži u slavljeničkom tonu. Pobjednik utrke je Španjolac Mikel Estebanez koji je 5.000 metara pretrčao za 19 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙