FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen sa 6500 šteka cigareta

SPLIT, 22. rujna 2004. (Hina) - Provodeći dubinski nadzor državnegranice s BiH, pripadnici granične policije iz Trilja jučerposlijepodne kod Ćaporica uhitili su 27-godišnjeg Z.S. iz Metkovića učijemu su kombiju pronašli 120 kutija paprika, među kojima je biloskriveno 6500 šteka raznih cigareta, izvijestila je danas PUsplitsko-dalmatinska.
SPLIT, 22. rujna 2004. (Hina) - Provodeći dubinski nadzor državne granice s BiH, pripadnici granične policije iz Trilja jučer poslijepodne kod Ćaporica uhitili su 27-godišnjeg Z.S. iz Metkovića u čijemu su kombiju pronašli 120 kutija paprika, među kojima je bilo skriveno 6500 šteka raznih cigareta, izvijestila je danas PU splitsko-dalmatinska.

Vozač kombija "mercedes furgon" zagrebačkih registracija, u kojemu je bila i njegova supruga, policajcima je rekao kako prevozi veću količinu zelenih paprika za prodaju na zagrebačkoj tržnici. Međutim, pregledom kombija pronađeno je 120 kutija paprika, za koje Z. S. nije posjedovao odgovarajuće isprave, a između njih policija je pronašla i 6500 šteka raznih cigareta kupljenih u BiH i ilegalno prevezenih u Hrvatsku. Cigarete nisu imale markice Ministarstva financija.

Protiv Z. S. podnesena je kaznena i prekršajna prijava, a jutros je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

Vrijednost zaplijenjenih cigareta na ilegalnom tržištu iznosi najmanje 650.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙