FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA9174: "BOZANIĆ NA PROSLAVI 110. OBLJETNICE..."

ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA9174emitiranoj pod naslovom "Bozanić na proslavi 110. obljetnice HBZ ihrvatske župe sv. Nikole" isprave prvi odlomak tako da umjesto da jekardinal Bozanić otputovao u SAD napišu da će otputovati SUTRA.
ZAGREB, 22. rujna 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA9174 emitiranoj pod naslovom "Bozanić na proslavi 110. obljetnice HBZ i hrvatske župe sv. Nikole" isprave prvi odlomak tako da umjesto da je kardinal Bozanić otputovao u SAD napišu da će otputovati SUTRA.

Ispravljenu vijest objavljujemo u cijelosti:

ZAGREB, 22. rujna (Hina) -

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić otputovat će sutra u SAD, gdje će 26. rujna sudjelovati na proslavi 110. obljetnice Hrvatske bratske zajednice i hrvatske župe sv. Nikole u Pittsburghu, izvijestio je danas Ured zagrebačkoga nadbiskupa za odnose s javnošću.

Uoči proslave, 24. rujna, kardinal Bozanić posjetit će Hrvatsku katoličku misiju Astoria u New Yorku, gdje će slaviti euharistiju i susresti se s vjernicima.

Zagrebački nadbiskup 25. rujna slavit će svečanu euharistiju u župi sv. Nikole u Pittsburghu kojom će ta najstarija hrvatska župa u SAD-u proslaviti 110. obljetnicu postojanja. Nadbiskup će tijekom slavlja podijeliti mladima sakrament potvrde.

Kardinal Bozanić 26. rujna sudjelovat će na središnjoj proslavi 110. obljetnice Hrvatske bratske zajednice te će tom prigodom u zajedništvu s biskupom Donaldom Wuerlom predvoditi euharistijsko slavlje u katedrali sv. Pavla u Pittsburghu.

Nakon mise kardinal će sudjelovati na svečanom primanju u hotelu Hilton koje u povodu svoje visoke obljetnice priređuje Hrvatska bratska zajednica.

(Hina) pp/xmc ymc

Uredništvo Hine

(Hina) yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙