FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ispravak vijesti br. 1594 "Vojnić poginula žena u prevrtanju traktorske prikolice"

VOJNIĆ, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA1594, koja je emitirana pod naslovom "Vojnić:Poginula žena uprevrtanju traktorske prikolice", u posljednjem odlomku isprave prvurečenicu u kojoj umesto "...ali kao kaznena prijava" treba stajati"... ali ne kao kaznena prijava".

Ispravak vijesti br. 1594

VOJNIĆ: POGINULA ŽENA U PREVRTANJU TRAKTORSKE PRIKOLICE

VOJNIĆ, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA1594, koja je emitirana pod naslovom "Vojnić:Poginula žena u prevrtanju traktorske prikolice", u posljednjem odlomku isprave prvu rečenicu u kojoj umesto "...ali kao kaznena prijava" treba stajati "... ali ne kao kaznena prijava".

Vijest s unesenim ispravkom glasi:

U prevrtanju traktorske prikolice smrtno je stradala 38-godišnja Nina.P. koja je u njoj sjedila, a do nesreće je došlo kada je traktor marke IMT, kojim je upravljao njezin suprug I.P., (42), jučer oko 14 sati, prilikom silaska niz strminu naglo ubrzao, priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.

Do prevrtanja je došlo nakon što je traktorski kotač prilikom silaska niz strminu, u blizini njihove kuće, naišao na mravinjak i zbog proklizavanja nekontrolirano ubrzao, s tim da je i kotač prikolice potom naišao na drugi mravinjak.

Iako je traktor neregistriran vozač I.P. nije zbog toga bio u prekršaju, jer se nesreća nije dogodila na javnoj cestovnoj površini, pojasnio je glasnogovornik PU karlovačke Tomislav Kotić.

Izvješće o događaju će zbog smrtnog stradavanja biti upućeno Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, ali ne kao kaznena prijava. Moguće je da se radi o kažnjivoj "opće opasnoj radnji ili sredstvu", no o tome će se na ŽDO-u prosuđivati kroz prisustvo ili odsustvo "namjere", rekao je glasnogovornik Kotić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙