FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog magle kasne zrakoplovi u Zračnoj luci Zagreb

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Magle koja je jutros bila u Zagrebu,izazvala je probleme u odvijanju zračnog prometa na Zračnoj luciZagreb.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Magle koja je jutros bila u Zagrebu, izazvala je probleme u odvijanju zračnog prometa na Zračnoj luci Zagreb.

Zrakoplovi iz Pule, Zadra, Dubrovnika, Splita i Sarajeva u Zagreb su trebala sletjeti između 7,45 i 8,20 sati, ali zbog magle kasne.

Njihovo slijetanje u Zračnu luku Zagreb očekuje se uskoro, između 9,30 pa do iza 10 sati, rekao je Hini koordinator prometa Zračne luke Zagreb Bojan Resman.

U Zračnu luku Zagreb u 9,15 je sletio zrakoplov iz Tel Aviva.

Resman je rekao da će zbog kašnjenja domaćih zrakoplova oko sat do sat i pol u odlasku kasniti i zrakoplovi prema Amsterdamu, Parizu i Londonu.

U Zračnoj luci Zagreb očekuju da će zrakoplovi iz Budimpešte i Kopenhagena sletjeti na vrijeme, prema redu letenja, u 10, odnosno u 11 sati, rekao je Resman.

Također i oni zrakoplovi koji su noćili u Zračnoj luci Zagreb - prema Dubrovniku, Muenchenu, Frankfurtu i Beču - poletjeli su jutros od 7,30 pa nadalje, s manjim kašnjenjima.

Podsjetio je da je jučer zbog magle bilo još većih problema u odvijanju zračnog prometa Zračne luke Zagreb, odnosno da su zrakoplovi tijekom jutra i dana kasnili između dva do dva i pol sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙