FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TAJLANDSKI PREMIJER PRESPAVAT ĆE NA GRADILIŠTU

BANGKOK, 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Tajlandski premijer ThaksinShinawatra želi sljedećega tjedna provesti noć pod šatorom na mjestubuduće zračne luke u Bangkoku kako bi javno pokazao volju vlade da jeotvori na vrijeme.
BANGKOK, 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Tajlandski premijer Thaksin Shinawatra želi sljedećega tjedna provesti noć pod šatorom na mjestu buduće zračne luke u Bangkoku kako bi javno pokazao volju vlade da je otvori na vrijeme.

Thaksin će kampirati na gradilištu 27. rujna, zajedno s ministrom prometa Suriyom Jungrungreangkitom i nekoliko predstavnika podzueća zaduženih za izgradnju zračne luke vrijedne 3,1 milijardi eura, izjavio je vladin glasnogovornik za dnevnik Nation.

Thaksin time potaknuti graditelje na ubrzavanje radova kako bi zračna luka bila otvorena 29. rujna 2005. kako je i predviđeno.

Stručnjaci su nedavno procijenili da bi otvaranje zračne luke Suvarnabhumi, kroz koju bi trebalo prolaziti 45 milijuna putnika na godinu, moglo kasniti između 12 i 18 mjeseci.

"Što više budemo kasnili, to ćemo brže gubiti izglede da postanemo regionalno središte zračnog prometa", priznao je premijer uznemiren zbog sve oštrije konkurencije Singapura, Kuala Lumpura i Hong Konga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙