FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZRAČNOJ LUCI ZAGREB DODIJELJEN ISO CERTIFIKAT

ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Zračnoj luci Zagreb danas je svečanododijeljen certifikat ISO 14001:1996 kojim se potvrđuje da jeizgradila, dokumentirala i uvela sustav upravljanja okolišem sukladnozahtjevima te norme, a zagrebačka je zračna luka danas zabilježila imilijuntog putnika u ovoj godini.
ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Zračnoj luci Zagreb danas je svečano dodijeljen certifikat ISO 14001:1996 kojim se potvrđuje da je izgradila, dokumentirala i uvela sustav upravljanja okolišem sukladno zahtjevima te norme, a zagrebačka je zračna luka danas zabilježila i milijuntog putnika u ovoj godini.

Zagrebačka zračna luka već nekoliko godina uzastopno dočekuje milijuntog putnika, a čelni ljudi tvrtke procjenjuju da bi u 2005. milijuntog putnika mogli imati već u kolovozu.

U ovoj godini Zračna luka Zagreb imala je 9,3 posto veći porast prometa ukupnog broja putnika u odnosu na lani.

Veliki dio tog povećanja prometa putnika zahvaljuju nacionalnom zrakoplovnom prijevozniku Croatia Airlines koji je svojom cjenovnom politikom i visokom razinom usluge privukao mnogo novih putnika, kazano je.

Zahvaljujući se na uručenim certifikatima, glavni direktor Zračne luke Zagreb Boško Matković istaknuo je opredijeljenost uprave te tvrtke kvaliteti kao poslovnoj filozofiji koja treba pomoći u ostvarivanju razvojnih planova i projekata, te trajnom ispunjavanju interesa kupaca i korisnika njihovih usluga.

Zagrebačka zračna luka je tri i pol godine intenzivno radila na uspostavi integriranog sustava kvalitete sukladno sa zahtjevima međunarodnih normi ISO 9001:2000 za sustav kvalitete, te ISO 14001 za sustav kvalitete u upravljanju okolišem. Norma SA 8000:2001 za sustav socijalne odgovornosti još u fazi implementacije, kazano je na današnjoj svečanosti dodjele održanoj u zračnoj luci.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙