FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IVAN ĆE PROĆI BLIZU VENEZUELANSKE OBALE

CARACAS, 8. rujna 2004. (Hina/AFP) - Venezuela je u srijedu odlučilazatvoriti sve zračne luke u očekivanju prolaza u blizini svoje obaleuragana Ivana koji se na ljestvici Saffir-Simpson kojom se mjeriintenzitet uragana, popeo s 3 na 4, objavilo je zrakoplovstvo.
CARACAS, 8. rujna 2004. (Hina/AFP) - Venezuela je u srijedu odlučila zatvoriti sve zračne luke u očekivanju prolaza u blizini svoje obale uragana Ivana koji se na ljestvici Saffir-Simpson kojom se mjeri intenzitet uragana, popeo s 3 na 4, objavilo je zrakoplovstvo.

Pukovnik Francisco Paz Freitas iz zrakoplovstva kazao je na postaji Union Radio da će zračne luke Cumana, Margarita, Barcelona, Maturin i međunarodna zračna luka Maiquetia, blizu Caracasa, ostati zatvorene dok se vrijeme ne popravi.

Na obali blizu Caracasa došlo je do klizanja terena, a ceste su blokirane nakon urušavanja koje je uslijedilo poslije jakih kiša u srijedu ujutro, priopćile su lokalne vlasti.

Zrakoplovstvo je istaknulo da Ivana karakteriziraju naleti vjetra koji mogu doseći 215 km na sat te da je 380 km udaljen od venezuelanske obale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙