FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

sastanak vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama i Islamske zajednice u Hrvatskoj

ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Ovo je naš prvi sastanak spredstavnicima Islamske zajednice, a razgovarat ćemo o stanju, i akobude kakvih problema, pokušat ćemo ih riješiti, izjavio je jutrosnovinarima u Ministarstvu kulture prije početka sastanka vladineKomisije za odnose s vjerskim zajednicama s predstavnicima Islamskezajednice u Hrvatskoj, predsjednik Komisije i ministar kulture u VladiRepublike Hrvatske Božo Biškupić.
ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Ovo je naš prvi sastanak s predstavnicima Islamske zajednice, a razgovarat ćemo o stanju, i ako bude kakvih problema, pokušat ćemo ih riješiti, izjavio je jutros novinarima u Ministarstvu kulture prije početka sastanka vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama s predstavnicima Islamske zajednice u Hrvatskoj, predsjednik Komisije i ministar kulture u Vladi Republike Hrvatske Božo Biškupić.

Nemamo velikih problema, izjavio je novinarima predsjednik Mešihata Islamske zajednice muftija Ševko efendija Omerbašić i dodao kako će razgovarati o suradnji.

Imamo također još nekih svojih želja i planova, dodao je Omerbašić.

Sastanak je jutros počeo u Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, a iz Vlade će biti nazočni predsjednik Komisije i ministar kulture Božo Biškupić, ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt, ministar obrane Berislav Rončević, ministar financija Ivan Šuker, tajnik Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Franjo Dubrović, pomoćnik ministrice pravosuđa Boris Koketi i državni tajnici Jadran Antolović, Snježana Bagić, Martina Dalić i Želimir Janjić.

Islamsku zajednicu predvodi predsjednik Mešihata muftija Ševko Omerbašić i članovi Osman Muftić, Mirsad Sebreniković i Aziz Hasanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙