FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 20. rujna 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30sati
ZAGREB, 20. rujna 2004. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati

ZAGREB - Udruga Juris protecta zatražila je od hrvatske Vlade, nadležnog Ministarstva i agencija da poduzmu sve mjere kako bi u Hrvatskoj "zaživjela slobodna utakmica različitih operatera u fiksnoj telefoniji, što će dovesti do uspostave cijena koje su uobičajene u drugim civiliziranim zemljama". Ta druge u današnjem priopćenju ističe da "osuđuje zlouporabu monopola Hrvatskog telekoma u fiksnoj telefoniji u Hrvatskoj". Također navodi kako je cijena međunarodnih razgovora u Hrvatskoj za 3 do 6 puta veća nego u Njemačkoj odnosno Švicarskoj i ostalim civiliziranim zemljama.

ZAGREB - Promet je uglavnom srednje jačine, ceste su pretežno suhe, magle jutros ima u svim dijelovima Hrvatske, a vidljivost je mjestimice smanjena na 50 do 150 metara, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub. Od danas do 30. rujna, zbog sanacije kolnika, za sav će promet biti zatvorena dionica autoceste Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Za vrijeme radova promet će se odvijati obilazno od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno. Graničnim prijelazima promet teče bez problema. Trajekti plove redovito po voznom redu.

ZAGREB - Pretežno ili djelomice sunčano. Ujutro u kopnenim krajevima mjestimice magla, koja se ponegdje može zadržati i sredinom dana. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 27 stupnjeva Celzija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙