FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: STOLNOTENISAČI BEZ POBJEDE

ATENA, 19. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski stolnotenisači okončali sunastup u pojedinačnoj konkurenciji na Paraolimpijskim igrama u Atenibez pobjede.
ATENA, 19. rujna 2004. (Hina) - Hrvatski stolnotenisači okončali su nastup u pojedinačnoj konkurenciji na Paraolimpijskim igrama u Ateni bez pobjede.

Nakon jučerašnjeg lošeg dana sva četvorica hrvatskih predstavnika, Dragan Rakić, Ratko Kovačić, Emil Gubica i Zoran Križanec upisali su poraze i u posljednjim, trećim susretima po skupinama.

Rakić je u skupini D klase 9 (kategorija oštečenja stojećih) izgubio od Amerikanca Tahila Leibovitza 1:3, dok je Emil Gubica u istoj kategoriji oštećenja (nogu, igrače ruke, druge ruke ili monoplegija) izgubio od Čeha Jaroslava Cieslara 0:3.

Predsjednik Hrvatskog športskog saveza invalida Ratko Kovačević, izgubio je u trećem kolu skupine A klase 8 (oštečenja nogu, igračih ruku ili blaži oblik hemiplegije ili diplegije sa zdravom igračom rukom) od Slovaka Richarda Csejteya 0:3. Stojeći paraolimpijci nadmeću se u kategorijama od 6, što su najteža oštećenja, do 10.

Naš jedini predstavnik u kolicima (klasa 5) Zoran Križanec, koji ima paraplegiju, u posljednjem je dvoboju izgubio od Južnokoreanca Eun Jung Changa 2:3.

"Očekivali smo daleko više od nastupa naših parolimpijaca u pojedinačnoj konkurenciji. Dečki su ispustili neke već dobivene mečeve. No, vjerujem kako će u momčadskom dijelu natjecanja biti daleko bolje. U ekipnoj konkurenciji očekujemo mnogo više," kazao je izbornik stolnotenisača Mijo Bakić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙