FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: SVI NAŠI PARAOLIMPIJCI SPREMNI ZA NASTUP

ATENA, 16. rujna 2004. (Hina) - I posljednji dio opreme za našegstrijelca Blaža Beljana, koji je se "zagubio" prilikom transportaopreme od zračne luke u Ateni do Paraolimpijskog sela, danas jedostavljen u našu Misiju pa će Blaž Beljan moći nastupiti u svimdisciplinama za koje je izborio normu.
ATENA, 16. rujna 2004. (Hina) - I posljednji dio opreme za našeg strijelca Blaža Beljana, koji je se "zagubio" prilikom transporta opreme od zračne luke u Ateni do Paraolimpijskog sela, danas je dostavljen u našu Misiju pa će Blaž Beljan moći nastupiti u svim disciplinama za koje je izborio normu.

Na dodatnom lijecnickom pregledu za klasificiranje sportasa, pregledu), a nakon uložene žalbe šefa Misije Ticijana Komparića (na prethodnu odluku komisije koja je znacila "reklasifikaciju" odnosno premijestanje u kategoriju slabijeg oštecenja) našem slabovidnom sprinteru, Goranu Žeželju je potvrdjena klasifikacijska kategorija u kojoj je izborio nastup na Igrama.

"Marija Iveković ima lakši konjuktivitis i danas je pod tretmanom liječnika, dok su svi ostali sportaši dobro i s nestrpljenjem očekuju nastup", izvjestio je Komparić, koji je rakao da su sve ulaznice za ceremoniju svečanog otvaranja rasprodane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙