FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: HRVATSKI PARAOLIMPIJCI U HRVATSKOJ KUĆI

ATENA, 18. rujna (Hina) - Nakon hrvatskih olimpijaca teniski centarSmash u atenskom kvartu Maroussi, koji je za vrijeme Olimpijski igramapretvoren u Hrvatsku kuću, ugostio je i hrvatske paraolimpijce.
ATENA, 18. rujna (Hina) - Nakon hrvatskih olimpijaca teniski centar Smash u atenskom kvartu Maroussi, koji je za vrijeme Olimpijski igrama pretvoren u Hrvatsku kuću, ugostio je i hrvatske paraolimpijce.

Ugledni atenski poslovni čovjek Slavko Šimunović ustupio je svoj objekt paraolimpijcima, koji će svoje možebitne uspjehe slaviti u na mjestu gdje su prošloga mjeseca rukometaši, veslači braća Skelin, plivač Duje Draganja, tenisači Mario Ančić i Ivan Ljubičić, te dizač utega Nikolaj Pešalov slavili olimpijska odličja.

"Velika mi je čast što nakon hrvatskih olimpijaca mogu ugostiti i hrvatske paraolimpijce. Nadam se kako ćemo se opet radovati uspjesima naših sportaša," kazao je Šimunović, koji će za vrijeme trajanja XII Paraolimpijskih igara u Ateni biti i ataše hrvatske reprezentacije.

Na otvaranju Hrvatske kuće prisustvovalo je dvadesetak paraolimpijaca i članova misije, dok su ostali zbog natjecanja i treninga ostali u Olimpijskom selu.

"Hrvatska kuća će biti naše mjesto okupljanja, a možda i slavlja," dodao je šef hrvatske Misije, Ticijan Komparić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙