FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Toyota" organizira koncert japanskih glazbenika u "lisinskom"

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić primioje japanskoga veleposlanika u Hrvatskoj Kanama Ikedu i predstavniketvrtke "Toyote", koja se povezala s Japanskim veleposlanstvom uHrvatskoj radi potpore kulturnim programima, priopćeno je danas izministrov kabinet.
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić primio je japanskoga veleposlanika u Hrvatskoj Kanama Ikedu i predstavnike tvrtke "Toyote", koja se povezala s Japanskim veleposlanstvom u Hrvatskoj radi potpore kulturnim programima, priopćeno je danas iz ministrov kabinet.

"Toyota" će 20. listopada u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" organizirati koncert uglednih japanskih glazbenika koji će predstaviti i muziciranjem dočarati mogućnosti tradicionalnih japanskih glazbala i glazbe. Nastupit će Michihiro Sato, Michiyoshi Sato, Shozan Tanabe i Masaki Yoshimi.

Riječ je o dobrotvornu koncertu, a prihod od ulaznica bit će darovan djeci.

Ministar Biškupić izrazio je zadovoljstvo tim projektom koji je, kako je naglasio, na tragu što aktivnijeg uključivanja gospodarstvenika u promidžbu kulturnim projektima, što se intenzivnije očekuje u Hrvatskoj.

Osim predstavljanja japanskih umjetnika u Hrvatskoj, u japansko-hrvatskoj suradnji predvđen je i odlazak hrvatskih umjetnika u Japan na EXPO 2005., svjetsku izložbu koja će se iduće godine održati u Aichiju.

O izložbi će 23. rujna u Ministarstvu kulture ministar Biškupić razgovarati s veleposlanikom, izbornikom Izložbe Taizeom Watanabeom. Razgovori će biti otvoreni za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙