FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA PETAK, 10. RUJNA

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 10. rujna.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 10. rujna.

ZAGREB - Ciparski ministar vanjskih poslova George Iacovou boravi u posjetu Zagrebu, tijekom kojega će o bilateralnim i drugim temama razgovarati sa svojim domaćinom, hrvatskim šefom diplomacije Miomirom Žužulom, a primit će ga i predsjednik Stjepan Mesić (Ured Predsjednika, 9,00 sati). Očekuje se da će Žužul i Iacovou dati izjave za medije nakon sastanka u Ministarstvu vanjskih poslova (11,50 sati). Dvojica ministara bi također trebala potpisati Protokol o konzultacijama između dvaju ministarstava. Ciparskog ministra vanjskih poslova primit će i premijer Ivo Sanader (9,45 sati; Banski dvori).

KRYNICA (Poljska) - Počinje dvodnevni gospodarski forum u Krynici u Poljskoj na kojem sudjeluje i hrvatska ministrica europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović. Hrvatska ministrica trebala bi sudjelovati u panel-raspravi na temu "EU i jugoistočna Europa - kako ubrzati put prema članstvu".

HERZLIYA (Izrael) - Konferencija o međunarodnom terorizmu kojoj će nazočiti njemački ministar unutarnjih poslova Otto Schily, izraelski ministar vanjskih poslova Sylvan Shalom i brojni stručnjaci (do 14. rujna).

RIM - Talijanski premijer Silvio Berlusconi primit će u Rimu iračkog predsjednika Ghazija al-Yawara. Dvojica čelnika razgovarat će o stanju u Iraku, te o otmici dvije talijanske humanitarne djelatnice u toj zemlji.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Renata Tomašević

Prije podne: Domagoj Janković

Poslije podne: Duška Gerić Koren

Večer: Sonja Djerasimović

Tel: 00 385 1 4808 645

Fax: 00 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙