FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"3.MAJ": ISPORUČEN BRODSKI MOTOR ZA ULJANIK

RIJEKA, 15. rujna 2004. (Hina) - U riječkoj tvornici motora "3. maj" -Motori i dizalice danas za naručitelja Uljanik Plovidbu iz Puleisporučen glavni brodski dizel motor snage 8.730 kilovata, drugi oddva motora za istog naručitelja.
RIJEKA, 15. rujna 2004. (Hina) - U riječkoj tvornici motora "3. maj" - Motori i dizalice danas za naručitelja Uljanik Plovidbu iz Pule isporučen glavni brodski dizel motor snage 8.730 kilovata, drugi od dva motora za istog naručitelja.

Motor "3. maj Sulzer" bit će ugrađen u tanker za prijevoz kemikalija, nafte i naftnih prerađevina koji će u brodogradilištu "3. maj" biti izgrađen za istog naručitelja.

Tvornica motora "3. maj" - Motori i dizalice ove godine planira isporuku ukupno pet brodskih motora. Isti broj motora isporučen je i u prethodne dvije godine, a po navodima iz Uprave Tvornice u 2006. planira se ostvarenje dvostruko veće proizvodnje.

U knjizi narudžaba sada je ukupno 20 motora, ukupne vrijednosti oko 56 milijuna dolara.

Iz Uprave napominju da proizvodnja brodskih motora nije podržana državnim subvencijama te da je nepovoljan tečaj dolara znatno utjecao na ostvarenje gubitka u prošloj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙