FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

'HRVATSKI IZVOZNICI' OSNIVAJU ODBORE

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Upravni odbor udruge 'Hrvatskiizvoznici' donio je na svojoj drugoj sjednici odluku o osnivanju dvaju'tematskih' odbora - Odbora izvoznika prehrambene industrije te Odboraza primjenu carinskog sustava, koji će prve sjednice održati do krajarujna, doznaje se danas iz te udruge.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Upravni odbor udruge 'Hrvatski izvoznici' donio je na svojoj drugoj sjednici odluku o osnivanju dvaju 'tematskih' odbora - Odbora izvoznika prehrambene industrije te Odbora za primjenu carinskog sustava, koji će prve sjednice održati do kraja rujna, doznaje se danas iz te udruge.

Tvrtke okupljene u udruzi 'Hrvatski izvoznici' tematski će rad bazirati u radu tih odbora, osnovanih prema potrebama i pokazanom interesu članica. Matična organizacija odbora bit će organizirana regionalno (odbori za određene zemlje ili regije), te prema industrijama (prehrambena, brodogradnja, i sl.), odlučeno je na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora te udruge.

Za koordinatora Odbora izvoznika prehrambene industrije imenovan je direktor Upravljačke službe za međunarodne ključne kupce koprivničke Podravke Milan Tadić, dok je koordinatorom Odbora za primjenu carinskog sustava imenovan direktor špedicije u ELCON-u iz Zlatar Bistrice Ivan Kesić.

Među ostalim, na drugoj su sjednici Upravnog odbora 'Hrvatskih izvoznika' predsjednik udruge Darinko Bago i njen glavni tajnik Dubravko Miholić podnijeli izvješće o radu, a teme sjednice bile su i aktualna problematika hrvatskog izvoza, kao i program rada u narednom razdoblju, poput nastupa 'Hrvatskih izvoznika' na Jesenskom međunarodnom zagrebačkom velesajmu.

Upravni odbor također je odlučio da se u veljači iduće godine održi prva konferencija hrvatskih izvoznika, na kojoj bi izvoznici imali prigodu s članovima hrvatske Vlade razgovarati o problematici hrvatskog izvoza, kao i ponuditi određena rješenja za povećanje izvoza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙