FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12.30 SATI

ZAGREB, 2. rujna (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30sati.
ZAGREB, 2. rujna (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

DENVER - Sud u američkom gradu Eagleu u državi Colorado odbacio je optužbe za silovanje protiv zvijezde Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta (26), jer je "žrtva nespremna za nastavak procesa", objavio je državni tužitelj Mark Hurlbert.

"Ovaj slučaj je definitivno završen. Žrtva je opetovano odbila pojaviti se na sudu", izjavio je Hurlbert nakon što se djevojka koja je tužila Bryanta za silovanje, koje se navodno dogodilo 30. lipnja prošle godine u hotelu u liječilištu Edwards, nije pojavila pred sudom niti na posljednjem zakazanom ročištu, u srijedu.

Bryant je ipak još uvijek suočen s privatnom tužbom.

MADRID - Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Atletico Madrida, Cesar Ferrando suspendiran je na dvije utakmice zbog vrijeđanja suca za vrijeme utakmice protiv Malage.

"Ferrando je nekoliko puta vrijeđao suca Eduarda Iturraldea i zbog toga je kažnjen," poručili su iz Disciplinske komisije Španjolskog nogometnog saveza. Zanimljivo, Ferrando je verbalno napao suca premda je njegova momčad upisala pobjedu 2:0. Zbog kazne strateg Atletica utakmice protiv Albacetea i Barcelone pratit će s tribine.

VALENCIA - Nakon što se poigrao s čelnicima Arsenala i u zadnji tren odbio preseliti u London, Miguel Angel Angulo (27) je produžio ugovor sa španjolskim nogometnim prvakom Valenciom. Premda su čelnici "Topnika" i "Šišmiša" dogovorili sve detalje odštete (5 milijuna eura), a Angulo pristao na Arsenalovu ponudu, ipak se u zadnji tren predomislio i vratio na stadion Mestallu, te zatražio razgovor s predsjednikom Jaimeom Ortijem. Sastanak je trajao vrlo kratko i Angulo je potpisao novi četverogodišnji ugovor.

"Nije sve u novcima. Zarađivat ću manje nego što bi zarađivao u Arsenalu, no shvatio sam kako ne želim napuštati Valenciju. Ovdje se osjećam sjajno i zašto to mijenjati zbog nešto eura više," kazao je Angulo.

LISABON - sadašnji manager engleskog nogometnog prvoligaša Chelsea, koji je prošle sezone s Portom osvojio naslov prvaka Europe, Jose Mourinho, napisao je u svojoj knjizi "Pobjednički krug", koja u prodaju izlazi u nedjelju, kako je uoči finalnog dvoboja Lige prvaka primio nekoliko prijetnji smrću.

"Netko me je nazvao i rekao: 'Sada nećemo ništa poduzimati, jer uskoro imaš finale Lige prvaka, ali nakon tog finala ti si mrtav čim se vratiš u Porto. Sve smo već sredili, nemaš izgleda izvući se'", rekao je Mourinho u razgovoru za televizijsku postaju TVI, a njegove riječi prenijeli su i portugalski listovi O Jogo i Correio da Manha newspapers.

Mourinho je odmah nakon prijetnji obavijestio portugalsku policiju, a ne zna jesu li mu prijetnje bile upućene kako bi ga se zaplašilo uoči finala Lige prvaka ili zbog toga što je još ranije najavio odlazak iz kluba na kraju sezone.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙