FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POČINJE UVOĐENJE SAP-OVOG POSLOVNOG SUSTAVA U GETRO

ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Sastankom predstavnika trgovačkog lancaGetro i informatičkih tvrtki SAP te "b4b" počelo je danas uvođenjeSAP-ovog poslovnog sustava u Getro, investicije ukupno vrijedne 20milijuna kuna.
ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Sastankom predstavnika trgovačkog lanca Getro i informatičkih tvrtki SAP te "b4b" počelo je danas uvođenje SAP-ovog poslovnog sustava u Getro, investicije ukupno vrijedne 20 milijuna kuna.

Na projektu uvođenja sustava sudjeluje 19 konzultanata tvrtke "b4b" i 48 djelatnika Getroa, a cijeli posao trebao bi biti završen od početka siječnja 2006.

Prvi zadaci projektnog tima bit analiza, pregled i priprema svih poslovnih procesa radi što efikasnijeg i kvalitetnijeg uvođenja sustava koji objedinjuje sve od maloprodaje i veleprodaje, financijskog računovodstva, kontrolinga, upravljanja likvidnošću, investicijama, poslovnog planiranja, skladištenja ....

Getro je krajem travnja potpisao ugovore sa informatičkim tvrtkama SAP i b4b. S tvrtkom SAP potpisan je ugovor o pravu korištenja licence i ugovor o održavanju sustava, dok je s tvrtkom b4b potpisan ugovor o konzultantskim uslugama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙