FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: UHIĆENA DVOJICA PREPRODAVAČA MARIHUANE I HAŠIŠA S FERENŠČICE

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je dvojicupreprodavača droge i dvojicu njihovih kupaca, a u akciji je ukupnopronađeno više od kilograma marihuane i 94 grama hašiša.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je dvojicu preprodavača droge i dvojicu njihovih kupaca, a u akciji je ukupno pronađeno više od kilograma marihuane i 94 grama hašiša.

Dvojica mladića, u dobi od 19 i 21 godine, uhićena su prekjučer zbog sumnje da su se udružili kako bi u zagrebačkom naselju Ferenščica preprodavali marihuanu i hašiš, izvijestila je danas policija, ne otkrivajući kako su policajci zagrebačkog Odjela kriminaliteta droga saznali za preprodavače.

U policiji kažu da je prema dosad prikupljenim obavijestima 19-godišnjak nabavljao veće količine marihuane i hašiša koju je preprodavao njegov stariji partner.

Pretragom obiteljske kuće 19-godišnjaka pronađeno je 1002 grama marihuane i 49,8 grama hašiša, a prilikom uhićenja starijeg mladića još 43,7 grama hašiša i vaga za precizno mjerenje težine.

U nastavku policijskih akcije uhićena su i dva kupca droge. Kod jednog pronađeno 36 grama marihuane, a kod drugoga 0,5 grama hašiša.

Protiv sve četvorice pokrenut je prekršajni postupak i izrečene su im novčane kazne, a policija ih je i kazneno prijavila. Dvojica mladića privedena su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog sumnje da su se udružila radi preprodaje opojnih droga. Njihov identitet policija nije otkrila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙