FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Susret ministara poljoprivrede Srednjoeuropske inicijative

MARIBOR/GORNJA RADGONA,2. rujna2004.(Hina) - U Sloveniji je u četvrtakpopodne započeo susret ministara poljoprivrede zemalja Srednjoeuropskeinicijative (SEI) i to posjetom 42. Međunarodnompoljoprivredno-prehrambenom sajmu u Gornjoj Radgoni. Ministri i drugipredstavnici ministarstava poljoprivrede iz 17 država SEI-a susrelisu se sa sudionicima 'workshopa' (radionice) koji razmatraju temu"Inovacije, posredovanje znanja i dobra praksa u poljoprivredi.
MARIBOR/GORNJA RADGONA,2. rujna2004.(Hina) - U Sloveniji je u četvrtak popodne započeo susret ministara poljoprivrede zemalja Srednjoeuropske inicijative (SEI) i to posjetom 42. Međunarodnom poljoprivredno-prehrambenom sajmu u Gornjoj Radgoni. Ministri i drugi predstavnici ministarstava poljoprivrede iz 17 država SEI-a susreli su se sa sudionicima 'workshopa' (radionice) koji razmatraju temu "Inovacije, posredovanje znanja i dobra praksa u poljoprivredi.

Glavna je tema dvodnevne konferencije i razgovora koji će se održati u Mariboru i Radgoni korištenje novih tehnologija u modernoj poljoprivredi, utjecaj znanstvenih istraživanja na poljoprivredu i povećanje tržišne konkurentnosti. Hrvatsko će izaslanstvo susret iskoristiti i za prikazivanje napretka Hrvatske u približavanju Europskoj uniji i predložiti intenzivniju suradnju zemalja-članica na području poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Slovenski ministar poljoprivrede Milan Pogačnik naglasio je da će se skup baviti temama poljoprivrede s financijskog i globalizacijskog aspekta i uvijek aktualnom pitanju zaštite potrošača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙