FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Trilju opljačkana poslovnica "Primus banke"

SPLIT, 10. rujna 2004. (Hina) - Dvojica nepoznatih počinitelja jučer su popodne iz poslovnice "Primus banke" u Trilju, smještene u hotelu Sv.Mihovil, ukrali nepozantu količinu novca, izvijestila je PUsplitsko-dalmatinska.
SPLIT, 10. rujna 2004. (Hina) - Dvojica nepoznatih počinitelja jučer su popodne iz poslovnice "Primus banke" u Trilju, smještene u hotelu Sv. Mihovil, ukrali nepozantu količinu novca, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Jedan od razbojnika došao je na šalter te od zaposlenika banke N. P. zatražio da mu usitni iznos od 250 eura u manje apoene. Budući da u tom trenutku u ladicama pri ruci nije imao tražene novčanice, službenik je otišao do susjedne prostorije gdje se nalazi trezor te ga otvorio. Tada mu s leđa prilazi drugi, maskirani, počinitelj te mu uz prijetnju pištoljem zapovijeda da legne na tlo. Nakon što je N. P. u strahu to poslušao, vezao mu je ruke i noge te je iz otvorenog trezora i ladica na šalteru otuđio za sada nepoznatu količinu novca. Zaključavši službenika N. P. u prostoriju s trezorom, a zatim i ulazna vrata banke, obojica počinitelja udaljuju se s mjesta događaja.

Za razbojnicima se intenzivno traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙