FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog pljačke banke 2 godine i 7 mjeseci zatvora

SPLIT, 10. rujna 2004. (Hina) - Vijeće Županijskog suda u Splitudonijelo je danas prvostupanjsku nepravomoćnu presudu kojom je na podvije godine i sedam mjeseci zatvora osudilo 24-godišnjeg Ivana Ćelanai 26-godišnjeg Juru Vučeka, proglasivši ih krivima za oružanu pljačkuposlovnice Privredne banke Zagreb u Cisti Provo, kod Imotskog, 12.svibnja ove godine.
SPLIT, 10. rujna 2004. (Hina) - Vijeće Županijskog suda u Splitu donijelo je danas prvostupanjsku nepravomoćnu presudu kojom je na po dvije godine i sedam mjeseci zatvora osudilo 24-godišnjeg Ivana Ćelana i 26-godišnjeg Juru Vučeka, proglasivši ih krivima za oružanu pljačku poslovnice Privredne banke Zagreb u Cisti Provo, kod Imotskog, 12. svibnja ove godine.

Prema navodima optužnice, dvojica osuđenika iz banke su, naoružani pištoljima i pod maskama, odnijeli 272 tisuće kuna. Ukradeni novac i motocikl kojim su pobjegli pronađeni su ubrzo nakon pljačke u šumi kod mjesta Sviba, što je policiju dovelo do počinitelja koji su uskoro i uhićeni.

Obojica su tijekom suđenja priznala krivnju, izjavivši kako su pljačku počinili zbog neimaštine.

Sud im je do pravomoćnosti presude odredio ostanak u pritvoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙