FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DUGOROČNO STRATEŠKO PARTNERSTVO FIATA I MICROSOFTA

TORINO, 8. rujna 2004. (Hina/Dpa) - Vlasnicima Fiatovih vozila uskoroće biti omogućeno slušati njihove omiljene MP3-ove, surfati Internetomi telefonirati bez da miču ruke s volana, budući je taj talijanskiproizvođač objavio da je pokrenuo dugoročno partnerstvo s Microsoftom,vodećom svjetskom softverskom kompanijom.
TORINO, 8. rujna 2004. (Hina/Dpa) - Vlasnicima Fiatovih vozila uskoro će biti omogućeno slušati njihove omiljene MP3-ove, surfati Internetom i telefonirati bez da miču ruke s volana, budući je taj talijanski proizvođač objavio da je pokrenuo dugoročno partnerstvo s Microsoftom, vodećom svjetskom softverskom kompanijom.

Cilj partnerstva je razviti "inovativna telematska rješenja za vozila" koja bi omogućavala vozačima učinkovito komuniciranje s vanjskim svijetom. U praksi, vlasnici Fiatovih vozila lakše će i sigurnije koristiti svoje mobilne telefone, MP3 playere, džepne PC-je i ostale Windows Mobile uređaje u svojim vozilima.

Bluetooth povezanost, primjerice, omogućit će vozačima pristup osobnim adresarima i lako telefoniranje u vozilu. Postojat će i glasovna aktivacija aplikacija. "Svijet računala ulazi u vozila", izjavio je glasnogovornik Fiata.

Prvi praktični rezultati Fiat-Microsoftova partnerstva, prvog takve vrste, očekuju se u novoj generaciji Fiatovih vozila, koja bi trebali stići na tržište za tri do pet godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙