FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA: BEZ PROMJENA CIJENE OVAJ TJEDAN

ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Maloprodajne cijene naftnih derivataovaj se tjedan neće mijenjati, izvijestili su danas iz Ine oprovođenju Pravilnika o utvrđivanju cijena naftnih derivata.
ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Maloprodajne cijene naftnih derivata ovaj se tjedan neće mijenjati, izvijestili su danas iz Ine o provođenju Pravilnika o utvrđivanju cijena naftnih derivata.

Tako će se u idućih tjedan dana na Ininim benzinskim postajama Super 98 prodavati po cijeni od 7,73 kune po litri, bezolovni Super 95 po 7,14 kuna, bezolovni Eurosuper 95 po 7,22 kune, te bezolovni Super Plus 98 po cijeni od 7,38 kuna.

I dizelska goriva u idućih će se tjedan dana prodavati po dosadašnjim cijenama - eurodizel po cijeni od 6,30 kuna, dizel po 6,14 kuna i plavi eurodizel po cijeni od 3,37 kuna po litri, dok će lož ulje ekstra lako i dalje koštati 3,47 kuna.

Mogućnosti korekcije cijena naftnih derivata uređene su Pravilnikom o utvrđivanju cijena naftnih derivata, a formula je vezana za kretanje cijena na tržištu Mediterana i kretanje tečaja dolara prema kuni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙