FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAC SUTRA NASTAVLJA SANACIJU NA DIONICI JANKOMIR-IVANJA REKA

ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka Hrvatske autoceste (HAC) sutraće nastaviti radove na sanaciji 30 kilometara dugačke dioniceJankomir-Ivanja Reka na autocesti Zagreb-Lipovac, koja je bilaprekinuta za vrijeme turističke sezone, izvijestili su danas iz HAC-a.
ZAGREB, 6. rujna 2004. (Hina) - Tvrtka Hrvatske autoceste (HAC) sutra će nastaviti radove na sanaciji 30 kilometara dugačke dionice Jankomir-Ivanja Reka na autocesti Zagreb-Lipovac, koja je bila prekinuta za vrijeme turističke sezone, izvijestili su danas iz HAC-a.

Vrijednost radova sanacije za tu dionicu je 14,44 milijuna eura bez PDV-a, a sanacija se financira iz Ugovora o zajmu sa Europskom investicijskom bankom.

Tu će dionicu sanirati poslovna udruga koju čine zagrebački Viadukt, kao vodeći partner, dok su solidarni partneri varaždinska Cesta, austrijski Strabag, te zagrebačka tvrtka Swietelsky.

Za vrijeme radova promet će biti posebno reguliran, pa će tako biti zatvoren vozni trak od Lučkog prema Jankomiru, a sav će se promet preusmjeriti na preticajnu traku, kažu u HAC-u. Također će se zatvoriti prometni smjer od Ivanje Reke prema Buzinu i preusmjeriti na suprotni kolnik, gdje će se moći prometovati u oba smjera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙