FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dva manja požara na području Kaštela

DIVULJE, 28. kolovoza 2004. (Hina) - Požar na područjuMalačke-Radošića, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, koji je dojavljenu 13,45 sati, lokaliziran je oko 15,30 sati, a sanacija požarišta je utijeku, izvijestio je večeras Državni vatrogasni operativni centarMUP-a u Divuljama.
DIVULJE, 28. kolovoza 2004. (Hina) - Požar na području Malačke-Radošića, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, koji je dojavljen u 13,45 sati, lokaliziran je oko 15,30 sati, a sanacija požarišta je u tijeku, izvijestio je večeras Državni vatrogasni operativni centar MUP-a u Divuljama.

Vatru su gasili pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilice, Kaštela i Jastrebarskog te dva protupožarna zrakoplova "canadaira" i jedan Air tractor. Izgorjelo je nisko raslinje, trava i makija na površini od oko 8 hektara.

Požar na području Primorski Dolac, također kod Kaštela, za kojeg je dojava stigla oko 14,30 sati, ugašen je popodne oko 17,25 sati.

Gorila je trava i nisko raslinje na površini od 3,5 hektara, a požar su gasili pripadnici DVD Kaštela te dva "canadaira".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙