FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TROJE POGINULIH NA CESTI IZMEĐU JOSIPDOLA I JEZERANA

JEZERANE, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Tri su osobe poginule, a jedna jeteško ozlijeđena u automobilu koji je jutros nešto prije 4 sata sletios državne ceste Josipdol-Jezerane kod mjesta Razvala, doznaje se u PUličko-senjskoj.
JEZERANE, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Tri su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena u automobilu koji je jutros nešto prije 4 sata sletio s državne ceste Josipdol-Jezerane kod mjesta Razvala, doznaje se u PU ličko-senjskoj.

Automobil "passat", zadarskih registarskih oznaka, kretao se cestom iz smjera Josipdola kada je izlazeći iz zavoja udario u branik uz cestu, prešao na drugu stranu, sletio s kolnika i udario u temelje jedne ruševine.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. U policiji nisu iznijeli druge pojedinosti nesreće, kao ni identitet poginulih.

Teško ozlijeđena osoba prebačena je u bolnicu.

Promet se na mjestu nesreće odvija jednim kolničkim trakom, a očevid obavlja istražni sudac Županijskog suda iz Gospića Pave Rukavina, zamjenik županijskog državnog odvjetnika Željko Brkljačić i prometni policajci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙